BLI MED OG TA SJANSEN PÅ DE SOM INGEN ANDRE TROR PÅ!

Meny

BLI MED OG TA SJANSEN PÅ DE SOM INGEN ANDRE TROR PÅ!

Verken Josef eller Joe hadde såkalt ”garanti”, dvs det var ingen instanser blant de bevilgende myndigheter som hadde tro på å satse på dem, men vi tok sjansen.”Ingen trodde vi skulle klare oss, men de åpnet dørene for oss likevel”, sa Joe. Dette er en stadig tilbakevendende problemstilling. Ulike mennesker, ofte i stor nød, kommer til oss, men verken NAV eller andre instanser er villig til å betale de faktiske utgiftene. Uten økonomisk støtte fra privatpersoner ville det ha vært umulig å hjelpe Joe og Josef og alle de andre som kommer for å få hjelp.

Meget gode resultater Vi hadde 49 personer i arbeidstrening/arbeidspraksis i våre to arbeidstreningssentre i fjor. Av de som avsluttet opplegget i 2014, lyktes vi å videreføre 66 prosent inn i planlagt jobb, skole, etc. I 2013 var tilsvarende tall 70 prosent. Dette er oppsiktsvekkende bra og noe vi er veldig stolte av. Vi blir bl.a. kontaktet av NAV som ber oss om å ta imot folk som trenger tilbudet vårt, men det er veldig sjelden at NAV er villig til å betale oss det dette koster. Faktum er at vi betaler mye mer i skatter og avgifter for å gjøre denne jobben enn det vi mottar av offentlig støtte! Den barmhjertige samaritan som vi kan lese om i Bibelen, ga ikke bare øyeblikkelig nødhjelp til den nesten ihjelslåtte mannen – han fikk han også inn på et herberge og betalte det som det kostet å være der.

Takk til dere som allerede er med på dette, men vi trenger enda flere ”barmhjertige samaritanere” som vil være med på å dekke noe av utgiftene med jobben vi gjør.

Powered by Cornerstone