Gi gaver

Meny

Gi gaver

GI EN GAVE


 

innsamlingskontrollen_marita_mod

Du kan gi din gave på:

  • gavekonto: 3000 17 15050
  • nett med Mastercard, Visa eller med PayEx konto via denne linken
  • avtalegiro

Les mer om avtalegiro og skattefrie gaver lengre nede på siden.

Hjelp oss å hjelpe!

Vi opplever liv som endres, mennesker som reddes – om de ”bare” er på vei ut på de skrå bredder – eller allerede befinner seg der. Daglig møter vi mennesker på gata, i fengselet, i vår kontakt- og omsorgskafé i sentrum av Oslo eller i vår fredagskafé for ungdom ved Karl Johans gate – som vi vet påvirkes positivt ved vårt nærvær og de ord og handlinger vi formidler.

Vi har gått inn i et forpliktende samarbeid med mennesker som står midt oppe i sitt livs prosjekt; nemlig å vinne tilbake livet sitt. Du kan være med å redde mennesker. Ditt bidrag holder oss i gang – på gata – i fengsler – blant ungdom – og blant de som ikke levnes håp eller verdighet.

Avtalegiro

Fordelene ved Avtalegiro er:

  • Kontoen belastes automatisk. Du slipper å betale giroen i banken/nettbanken. Du varsles minst syv dager før forfall – som vil være den 20. i mnd.
  • Du kan stoppe tjenesten når du vil

Det er enkelt å komme i gang – ta kontakt med oss, enten på telefon 22 04 54 00, på e-postmarita@marita.no eller ta kontakt gjennom kontaktskjemaet til høyre for å få tilsendt skjema som må underskrives og sendes tilbake til oss

Skattefrie gaver til Maritastiftelsen

Gjennom Stiftelsen KRAFT er Maritastiftelsen godkjent for å motta gaver som gir rett til skattefradrag for giverne. Du vil kunne trekke gavebeløp fra kr 500,- inntil kr 25.000,- pr. år fra din skattbare inntekt. Det er viktig å være oppmerksom på at skattefradraget gjelder kun for gaver innbetalt til bankkonto, og ikke for gaver gitt kontant.

Dersom du ønsker skattereduksjon på gaver til Maritastiftelsen, må du gi oss fullmakt til å sende informasjon til skattemyndighetene.

Last ned fullmaktsskjema her, eller ta kontakt med oss på tlf 22 04 54 00 eller e-post marita@marita.no for å få tilsendt fullmaktskjema.

Du vil motta en årsoppgave fra Stiftelsen KRAFT på gaven(e) som er innrapportert til skattemyndighetene.

Powered by Cornerstone