Ledige stillinger i ny bruktbutikk i Oslo

Meny

Erikshjälpen og Maritastiftelsen inngår samarbeid om drift av brukthandler i Norge. Den første store butikken åpner denne høsten på Ensjø i Oslo.

Vi søker nå en:

Butikksjef til vår nyåpnede butikk i Oslo 

 

Arbeidsoppgaver

Din oppgave er, sammen med butikkens medarbeidere, å skape en så stor tilstrømning av donerte varer som mulig, og selge dette i butikken. Du har personal- og arbeidsmiljøansvar der du planlegger, bearbeider og utvikler den enkelte butikk, medarbeiderne og markedet. Du fungerer som sjef for arbeidsledere, butikkmedarbeidere, frivillige og personer som er i arbeidstrening, aktiviteter eller annen sysselsetting via det offentlige. Du er butikkens ansikt utad og har kontakter med så vel samarbeidspartnere som givere og kunder. 

Hvem søker vi? 

Vi søker deg som har en positiv holdning, er driftig, engasjert og har evnen til å jobbe for helheten ut i fra fastsatte mål, for å utvikle og drive virksomheten fremover. Du er en person som tar ansvar og er strukturert. Vi legger stor vekt på dine sosiale og kommunikative evner. Du har et åpent, trivelig og representativt vesen, og du har god evne til å utvikle og lede mennesker ut i fra deres egne forutsetninger. Du har en brennende interesse for bistands- og gjenbruksarbeid. Du deler vårt kristne verdigrunnlag. 

Din bakgrunn kan variere, men vi henvender oss til deg som har tidligere erfaring fra butikkvirksomhet og personalledelse innen varehandel. Du har en økonomisk kompetanse, da gjerne fra varehandel. Erfaring fra og/eller kunnskap om vurdering av gjenbruksvarer samt et bredt kontaktnett er fordelaktig. Krav om førerkort klasse B. 

 

Vi tilbyr deg

 

Som ansatt hos oss tilbyr vi deg å være en del av en virksomhet som generer store beløp til bistand og sosiale prosjekt for utsatte barn i verden og i Sverige. Vi har fokus på miljø og arbeider for å redusere forbruket av energi og naturressurser samt å redusere avfallsmengdene. Maritastiftelsen og Erikshjälpen Second Hand er også et sosialt fellesskap der viktige kontakter og relasjoner etableres. Personer med funksjonsnedsettelse og som er  arbeidsledige får en mulighet til å arbeide og vi jobber med integrering av nyankomne innvandrere. Vi har også mange frivillige i virksomheten. Som ansatt hos oss kommer du til å gjøre en forskjell for utsatte barn i Sverige (og Norge?)og utenlands!

 

Vil du være med på et spennende arbeid i en fremgangsrik virksomhet som satser miljøbevisst og som har stort fokus på å hjelpe mennesker med ulike utfordringer?

 

Vi søker nå 2 personer:

Arbeidsleder og arbeidsleder/sjåfør til vår nye Second Hand butikk i Oslo 

 

Arbeidsoppgaver
Din oppgave er, sammen med butikkens medarbeidere, å skape en så stor tilstrømning av donerte varer som mulig, og selge dette i butikken. Du kommer til å delta aktivt i, og å lede arbeidet i produksjon og i butikk. Sammen med butikksjefen bidrar du til virksomhetens utvikling. Du vil være arbeidsleder for frivillige medarbeidere og personer som deltar i arbeidstrening / aktiviteter / sysselsetting via NAV eller andre samarbeidspartnere og følg opp disse iht individuelle målsetninger.

Arbeidsleder / sjåfør vil også ha ansvar for butikkens hentinger og utkjøringer av gaver/varer gjennom personlige møter med givere/kunder i deres hjem. I stillingen inngår et helhetsansvar for å trygt og sikkert gjennomføre transportoppdrag. Dette innebærer å følge HMS reglement og fokus på arbeidsmiljø, avfalls- og miljøhåndtering. 

Begge stillinger rapporterer til butikksjefen. 

Hvem søker vi?

Vi søker deg som har en positiv holdning, er selvgående, engasjert og har evnen til å jobbe for helheten ut i fra fastsatte mål, for å utvikle og drive virksomheten fremover. Du er en person som tar ansvar og er strukturert. Du har lett for å følge oppsatte rutiner og regelverk. Du har et åpent, trivelig og representativt vesen med stor serviceinnstilling. Du har god evne til å se, utvikle og lede mennesker ut i fra deres egne forutsetninger. Videre har du en brennende interesse for mennesker, hjelpearbeid og gjenbruksarbeid. Vi søker deg som deler vårt kristne verdigrunnlag. 

 

Du har en fullført utdanning og har flere års relevant arbeidserfaring. Førerkort klasse B er et krav, og i stillingen som arbeidsleder / sjåfør inngår ansvaret for bilens vedlikehold og service. Derfor er kunnskap og forståelse for bilpleie, vedlikehold og trafikksikkerhet en fordel. Har du dokumentert erfaring fra arbeidsledelse, butikkvirksomhet og varehandel, en viss økonomisk kompetanse og et bredt kontaktnett, er det et pluss.  

 

Vi tilbyr deg

 

Begge stillingene er faste 100 % stillinger med 6 måneders prøvetid. 

Vi har leid et veldig fint lokale på 2070 m2 på Ensjø i Oslo hvor vi i november 2018 skal starte ny Second Hand. Den nye butikken er et samarbeid mellom Maritastiftelsen og Erikshjälpen Second Hand.

 

Som ansatt hos oss tilbyr vi deg å være en del av en virksomhet som generer betydelige beløp til bistand og sosiale prosjekt for utsatte barn i ulike deler av verden. Videre hjelper vi også mange her hjemme som av ulike grunner kan trenge hjelp eller støtte i en endringsfase. Dette kan være mennesker med rushistorikk, tidligere fengselsopphold eller annet som ønsker litt hjelp og støtte til en ny start i livet. Vi har også fokus på miljø og arbeider for å redusere forbruket av energi og naturressurser samt å redusere avfallsmengdene. Maritastiftelsen og Erikshjälpen Second Hand er også et sosialt fellesskap der viktige kontakter og relasjoner etableres. Personer med funksjonsnedsettelse og som er arbeidsledige får en mulighet til å arbeide og vi jobber med integrering av nyankomne innvandrere. Vi har også mange frivillige i virksomheten. Som ansatt hos oss kommer du til å gjøre en forskjell for utsatte barn og andre som trenger en håndsrekning.

 

Høres noe av dette spennende ut?


Du er velkommen til å søke senest innen den 31 juli til: ansokan@erikshjalpen.se

Merk søknaden med "Butikksjef Oslo" eller Arbeidsleder/sjåfør Oslo. Søknadene håndteres fortløpende. 

 

Vil du vite mer om stillingene er du velkommen til å kontakte daglig leder i Maritastiftelsen, 
Dag B. Jacobsen, på tlf: 22045400, Mobil: 90967338, Epost: dag@marita.no

 

Ytterligere informasjon

Erikshjälpen Second Hand er en ideell organisasjon som samarbeider med lokale foreninger og menigheter. Siden starten av 1990 har virksomheten vokst frem til å bli ledende i Sverige innen Second Hand, med et 60-talls butikker i Sverige og snart to i Norge. Formålet med butikkene er å generere middel til bistand, både i Sverige og utenlands. Gjenbruk av varer bidrar til et bærekraftig forbruk. Second Hand-butikkene er også viktige møteplasser for mennesker og tilbyr en mulighet til arbeidstrening, praksis og personlig utvikling. Du kan lese mer om Erikshjälpen og Erikshjälpen Second Hand her: www.erikshjalpen.se

 

 

 

 

Powered by Cornerstone