Marita Brukthandel Mjøndalen2021-06-08T09:46:53+00:00

Marita Brukthandel Mjøndalen

Her selges det vintage, retro og brukt, i alt fra klær og sportsutstyr, til flotte møbler.

Hva er Marita Brukthandel?

Marita Brukthandel er en bruktbutikk i Mjøndalen, ca 15 minutter vest for Drammen. Butikken kombinerer vanlig butikkdrift med arbeidspraksis/arbeidstrening, og har utsalg tre dager i uken. I andre etasje finner du en hyggelig kafé.

Ta kontakt!

Telefon: (+47) 32 87 67 67
E-post: mjondalen@marita.no
Avdelingsleder: Trond Pettersen
Ta gjerne kontakt om du ønsker å være frivillig.

Støtt Marita Brukthandel:

Arbeidspraksis

Maritastiftelsen driver bruktbutikker både i Oslo og Mjøndalen. En av de viktigste hensiktene med butikkene er å kunne tilby arbeidspraksis med trygge og gode rammer til mennesker i en vanskelig livssituasjon, som av ulike årsaker trenger hjelp ut i arbeidslivet. Arbeidstreningen handler også mye om å bygge menneskers livsmestring, og det sosiale og holdningsskapende arbeidet er derfor helt essensielt. Arbeidstreningstilbudet omfatter tre hovedområder: Arbeidstrening – Veiledning – Utvidet oppfølging.

Hvordan kan du bidra?

Brukthandelen har vært i drift siden 2011, og omsetter klær, bøker, møbler og annet inventar. I andre etasje finner du en hyggelig kafé. I tillegg til praksis-deltakerne og bedriftens ordinært ansatte arbeidsledere har vi et stort lag av frivillige medarbeidere. Ta kontakt om du ønsker å bidra som frivillig: mjondalen@marita.no

Ønsker du å donere varer til butikken? Alle varer tas imot etter avtale, dette gjøres ved å ringe til butikken: (+47) 32 87 67 67.

Besøk oss i Drammensveien 64A, Mjøndalen!

Nyeste artikler om Marita Brukthandel:

Go to Top