Marita Bo2022-02-18T08:24:55+00:00

Marita Bo

Marita Bo er et botilbud for unge voksne som av ulike grunner trenger et trygt sted å bo.

Hva er Marita Bo?

Marita Bo er et botilbud for unge voksne i aldersgruppen 18 til 25 år, som av ulike grunner trenger et trygt sted å bo. Vi ønsker å skape en god ramme for hverdagen gjennom felleskap, samtaler og oppfølging. Målet er å bevisstgjøre beboerne på sine ressurser, slik at de kan møte livets utfordringer og muligheter på en god måte. 

Les mer om botilbudet her.

Ta kontakt!

Telefon: (+47) 48 86 56 74
E-post: mbo@marita.no
Avdelingsleder: Thomas Pyke

Gi en gave:

  • VIPPS til nr 14425

  • Kontonr: 3000 17 15050

  • SMS “Maritavenn” til 2003 (200kr/mnd)

Målgruppe og mål

Marita Bo er et botilbud rettet mot unge voksne fra 18–25 år som er i en vanskelig livssituasjon. Botilbudet vil motivere beboerne slik at de kan stå rustet til å ta ansvar for eget liv gjennom å ta gode valg, oppleve mestring og bli tryggere på seg selv. Vi fokuserer på botrening, som bl.a. innebærer økonomi, kosthold, hygiene, sosial trening og rengjøring.

Les mer om botilbudet her.

Konkret om tilbudet

Marita Bo holder til i en bygård på Torshov. Her har man eget rom og deler bad, kjøkken og stue med de andre i etasjen. Med i staben har tilbudet miljøterapeuter og miljøarbeidere som gir personlig oppfølging til beboerne og veiledning til ansvarspersonene. Marita Bo jobber mot at alle beboere i tilbudet skal være i en form for aktivitet på dagtid.

Les mer om botilbudet her.

Marita Bo har som mål å bidra til selvstendiggjøring og livsmestring.

Nyeste artikler om Marita Bo:

Go to Top