Stillingsutlysning:

Miljøterapeut, vikariat 80-100%

Maritastiftelsen er en ideell, tverrkirkelig, diakonal virksomhet forankret i den kristne tro, formidlet med respekt for den enkeltes overbevisning og integritet. Vi er ansatte og frivillige medarbeidere som jobber i team i elleve ulike avdelinger. Sammen bringer vi kjærlighet dit andre ikke når.

Marita Women arbeider blant kvinner og transpersoner med prostitusjonserfaring. Tiltakene inkluderer bl.a. kontakt kafe, arbeidspraksis, bofellesskap og oppfølging av mulige ofre for menneskehandel. Marita Women ønsker å motivere og gi håp til kvinnene at endring er mulig.

Miljøterapeut, vikariat 80-100% fra 15.4-31.12.2021 (mulighet for fast)

En av våre ansatte i Marita Women går ut i foreldrepermisjon. Vi søker etter en person til vikariat, med mulighet for fast ansettelse videre.

Miljøterapeut inngår i teamet og har sosialfaglig ansvar for individuell oppfølging. Gir veiledning og praktisk bistand for kvinner som er antatte ofre for menneskehandel. Miljøterapeut er medansvarlig for daglig drift samt rutiner og deltar aktivt i samarbeid med aktuelle samarbeidspartnere. Innehar i tillegg veiledningsfunksjon for frivillige i Maritakafeen og vil bidra til å utvikle avdelingens arbeid i samsvar med stiftelsens vedtekter og formål.

Kvalifikasjoner:

3-årig høyskoleutdanning sosialt arbeid (sosionom) og villighet til å jobbe med sårbare mennesker med sammensatte utfordringer og som er i krevende livssituasjon. Søker må ha gode samarbeidsevner, jobber godt alene og i team. Fleksibel, utholdende, evner kommunisere godt muntlig og skriftlig samt snakker norsk, engelsk og gjerne flere språk. Ønskelig med kompetanse på menneskehandelsfeltet, men er ikke et krav. Personlig egnethet vektlegges.

Vi kan tilby:

Godt, tverrfaglig arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere, kompetanseutvikling i fagfeltet og pensjonsordning. Arbeidstiden er på dagtid, kveldstid og noe helg.

Vår adm. ligger i Holsts gate 6, 0473 Oslo. Har ca.60 ansatte og ca.250 frivillige.
Spørsmål vedr. stillingen rettes til Avdelingsleder: Kristin Strandengen på telefon 415 48 619, kristin@marita.no eller Daglig leder Dag Jacobsen dag@marita.no
Søknadsfrist: snarest, søknader håndteres forløpende, senest 31.03.2021
Søknader med CV sendes til marita@marita.no